Nieuwe inzichten

Allereerst wil ik de dames die met Moederdag zo verwend zijn met een programma van Face Institution heel veel succes wensen en een stralende toekomst. Zijn er nog vragen over het programma wat jij hebt, neem dan gerust contact met mij via het contactformulier dan help ik jou verder.

Nieuwe inzichten

Afgelopen week heb ik weer een video conferentie mogen doen met de leden van de World Association. Wij zijn dieper ingegaan op de positieve uitwerking van het Face Institution programma's op het lymfevatenstelsel.

Onze lymfeklieren helpen bij het verwijderen van afvalstoffen, dode cellen en ziektekiemen. Door verkeerde houdingen en weinig bewegen wordt deze essentiële functie belemmert. Hier blijkt maar weer hoe belangrijk ook jouw houding is voor het verbeteren van jouw schoonheid. Ik besteed dan ook in alle programma's een gedeelte over houding correctie. Rug recht, schouderbladen bij elkaar, nek lang, hoofd precies boven het lichaam.

Hoe kun je deze lymfebanen deblokkeren en activeren?

Dit is een veel voorkomende vraag en de antwoorden helpen om jouw oefeningen te laten slagen. Bijvoorbeeld de hoofdmassage die jij heel goed zelf kan uitvoeren. Het maakt de huid los zodat er geen voorhoofdrimpels ontstaan maar activeert ook de hals lymfeklieren!

Waarom Face Institution en geen Botox of Fillers?

Met de programma's die ik ontwikkeld heb komt jouw schoonheid blijvend terug blijven jou spieren gezond en hoef jij niet eindeloos te spuiten wat veel geld kost!

Krijg jij ook al interesse?

Gewoon even naar de website van Face Institution, waar wij uitgebreid vertellen hoe en wat. In de volgende nieuwsbrief zal ik jullie wat meer vertellen over het lymfestelsel.

Groetjes!
Diana Varzaite Faceinstitution.nl

Nieuwsberichten

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief van Face Institution