Hoe werkt het

Face Institution is effectief in het verminderen van rimpels in het gezicht en de hals. Door speciale oefeningen en massage technieken worden de onderliggende spieren en huidweefsel geactiveerd. Hierdoor onstaat een natuurlijke jeugdige look.

Aanvankelijk waren gezichtsspiertechnieken ontworpen om aandoeningen zoals (tijdelijke) gezichtsverlamming zonder operatie te behandelen. Artsen merkten op dat patiënten die deze oefeningen uitvoerden er jonger begonnen uit te zien. Omdat door de versterking van het spierframe het ovaal van het gezicht was uitgerekt en het aantal rimpels was enorm verminderd!

In de toekomst werd de ontwikkeling van deze oefeningen voortgezet door cosmetisch chirurgen en momenteel zijn er tientallen speciale programma's en trainingen.

In de afgelopen 10 jaar zijn de methoden voor het werken met gezichtsspieren succesvol wereldwijd gepromoot:

  • er zijn speciale scholen geopend waar ervaren leraren nieuwe opleiders opleiden
  • er is een internationale vereniging van gezicht spier trainers ontstaan
  • We leren jaarlijks nieuwe methoden, verbeteren kwalificaties om zo nuttig mogelijk te zijn voor onze klanten

Online behandelingen

Het mooie van de Face Institution trainingen is dat ze volledig online te volgen zijn. Na het inschrijven wordt u in het beveiligde gedeelte van de website verzocht een foto van uw gezicht in uw persoonlijk dossier te uploaden. U geeft aan wat uw graag wilt aanpassen in uw gezicht en vervolgens wordt door uw persoonlijke trainer een uitgekiend programma samengesteld met oefeningen en de daarbij behoordende instructie video's.

De meeste programma's duren 14-28 dagen en vergen maar 10-15 minuten per oefening. Regelmatig wordt u gevraagd een foto's te uploaden zodat de vorderingen kunnen worden geevalueerd door Face Institution. Ook hebt u de mogelijk om tijdens het programma online vragen te stellen en feedback te geven.

Persoonlijke begeleiding

10-15 MINUTEN De oefeningen duren gemiddeld maar 10-15 minuten per keer inclusief het bekijken van de instructie video. VORDERINGEN Regelmatig wordt u gevraagd een foto te uploaden zodat de vorderingen kunnen worden geevalueerd door Face Institution. PERSOONLIJK CONTACT Tijdens de duur van het programma kunt u vragen stellen en krijgt u persoonlijk advies.

Prijzen

Met Face Institution heeft u keuze uit 6 programma’s:
5 programma’s gericht op bepaalde zones op het gezicht en 1 programma wat een totaal pakket biedt.

  • Mooie stralende ogen € 93,-
  • Mooie volle lippen € 95,-
  • Nek en decolleté € 100,-
  • Onderkin verminderen € 93,-
  • Voorhoofdrimpels € 95,-
  • Total Balance € 275,-

U kunt zelf beslissen wat het beste bij u past. Wij kunnen u natuurlijk adviseren wat voor u het beste is. Bij inschrijving en goedkeuring kunt u direct aan de slag met uw training. Wij zullen u uiteraard bij alle vragen of problemen bijstaan. U kunt uw wensen via het contact formulier aan ons melden.

Direct aanmelden

 

Allereerst zijn de resultaten van de Face Institution oefeningen veel natuurlijker en dus mooier. Gezichtslijnen worden gecorrigeerd in plaats van dat onderhuids opgevuld wordt met niet-lichaamseigen stoffen. De oefeningen kun je blijven doen waardoor je altijd een betere en jongere look hebt!

De kosten zijn afhankelijk van het programma en de duur van het programma. De kosten vindt je overzichtelijk op de website faceinstitution.nl. Klik hier voor alle programma's.

Wanneer de oefeningen met de juiste frequentie consistent worden gedaan treedt er altijd verbetering op in het gezicht. Je bent dus nooit te oud voor Face Institution.

Op faceinstitution.nl kunt u heel eenvoudig foto's uploaden in uw account en voorzien van commentaar en een datum. Zo kunt u zelf een dagboek bijhouden met bijvoorbeeld foto's gemaakt met uw smartphone.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief van Face Institution