Latere leeftijd

Afgelopen weken heb ik veel vragen ontvangen van personen op wat latere leeftijd die twijfelen of Face Institution ook voor hen nog wat kan betekenen. Ik kan jullie vertellen dat leeftijd er niet toe doet, ook wat oudere personen gaan er weer stralend uitzien na het volgen van een programma van Face Institution. Alle leeftijden komen in aanmerking voor schoonheid, daar moet je dus niet aan twijfelen!

Ik heb in mijn vorige nieuwsbrief wat verteld over lymfe en belooft daar uitgebreid op terug te komen. Het lymfesysteem zorgt ervoor dat gifstoffen en afvalstoffen in ons lichaam worden verwijderd. Ook overtollige vocht wordt afgevoerd door het lymfesysteem. Veel mensen staan s'morgens op met een gezwollen gezicht en lichaam, dat wordt na een paar uur wel minder. Maar dit geeft aan dat het lymfesysteem niet optimaal functioneren en de afvoer van vocht is vertraagd.

Waarom houdt het lichaam het vocht vast?

  • in de avond zoute producten eten
  • laat in de avond te veel water drinken
  • te vaak en te veel suiker gebruiken
  • Vlak voor het naar bed gaan douchen en crème aan brengen
  • Te weinig bewegen
  • Alcohol gebruik
  • Een benauwde kamer

Gelukkig zijn er oplossen voor al deze problemen! Ik heb net een opleiding afgerond over hoe het lymfesysteem werkt. Met oefeningen van Face Institution en massage technieken kan jij voor altijd van dit probleem verlost worden. Zo kun je iedere ochtend de lymfeklieren activeren.

Ik zal vast een paar voorbeelden geven: Druk met jouw hand meerdere keren op het sleutelbeen van het midden naar buiten. Masseer rustig de zijkant van jouw nek naar het sleutelbeen Van het voorhoofd langs de haargroeilijn langzaam naar beneden tot het sleutelbeen Dit is een klein gedeelte van wat wij kunnen doen met lymfe.

Ben jij geïnteresseerd? Schrijf je dan in bij Face Institution. Dan kan ik later met een foto van jouw gezicht een gratis analyse maken en je verder adviseren.

Diana Varzaite jouw coach voor Face Institution.

Nieuwsberichten

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief van Face Institution