Tijd voor jezelf

Na een toch wel uitzonderlijke zomer is het nu weer tijd om te relaxen enn wat tijd aan jezelf te besteden. Het mooie weer heeft grote invloeden op jouw huid gehad en is toe aan een verzorging.

Deze verzorging begint door tijd vrij te maken die wij niet denken te hebben. Vaak gaat alles in een sneltreinvaart aan ons voorbij: Fout! Je moet beginnen met bewust tijd vrij te maken en in een relaxte omgeving een aantal oefeningen te doen voor het bevorderen van jouw schoonheid. Het belangrijkste is om je gezichtsspieren weer in balans te krijgen en zo een aantal rimpels die ontstaan zijn onder invloed van de zon te verwijderen.

Wat heb jij nodig?

Dat is simpel gezegd TIJD en doorzettingsvermogen. Ik heb de laatste tijd veel ervaring opgedaan met personen die een klein duwtje in de rug nodig hadden om te beginnen en vaak lukt dat dan ook! Als je eenmaal aan begint om tijd te nemen om je gezicht te verzorgen en je na een tijdje het resultaat ziet, dan raak jij verslaafd aan de trainingen! En zeker nu het weer verandert en wij meer in huis zitten gaat dit eigenlijk alleen maar makkelijker.

Wanneer jij niet kunt beslissen welk trainingsprogramma bij je past is er een oplossing! Begin met een uur online sessie. Je krijgt dan advies wat het beste bij jou past en wij doen dan ook wat voorbereidende oefeningen zodat jij vast in de stemming komt. Het bedrag van een uur online wordt dan in mindering gebracht wanneer jij een programma aanschaft bij Face Institution.

Bestel een uur online advies eenvoudig via mijn website. www.faceinstitution.nl Ik hoop snel online kennis met je te maken.

Jouw coach Diana Varzaite

Nieuwsberichten

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief van Face Institution