Over ons

Faceinstitution is ongepland tot stand gekomen.Noch deze site, noch de toepassingen van manuele therapie op het gezicht was in mij opgekomen.

Ik had nooit gedacht dat ik over schoonheidsbehandelingen in een virtuele omgeving zou kunnen praten, of er zelfs aan te denken om trainer te worden.Sterker nog tot mijn vijf en veertigste verjaardag dacht ik niet eens na over natuurlijke schoonheid therapieën en wist ik niet dat gezichtsspieren konen worden getraind.Ik hoopte die magische crème te vinden waardoor ik de eeuwige jeugd zou behouden.

Bijna vier jaar geleden kreeg ik een zeer ernstige oorontsteking met als gevolg een gezichtsverlamming

Een ontbrekend trommelvlies en een beknelde zenuw in mijn gezicht was het gevolg.

Vreemd genoeg is er nog steeds geen genezing of behandeling voor gezichtsverlamming.

Mijn rechteroog sloot niet meer waardoor uitdroging en complicaties van dit oog sterk aanwezig was.

Het was nachts noodzakelijk om een pleister op het oog te plakken om uitdroging te voorkomen.

Artsen constateerde dat, afhankelijk van leeftijd en levensstijl deze gezichtsverlamming na vier tot zes maanden spontaan zou verdwijnen.

Dit betekende alleen het einde van de verlamming

De asymmetrie van het gezicht, de spieren die niet gebruikt zijn door de verlamming en de veranderde gezichtsuitdrukking zouden niet verdwijnen met het einde van de verlamming.

Ik kon op geen enkele manier accepteren dat en gedeelte van mijn gezicht gedeeltelijk of zelfs onbeweeglijk zou blijven.

Dat is voor wie dan ook niet prettig en zeker niet voor een vrouw.

Ik ben mij toen gaan verdiepen hoe ik mijn gezicht weer zo normaal en mooi zoals vroeg zou kunnen krijgen.

Ik was gewaarschuwd dat massage noch acupunctuur verbetering zou geven.

Pas later ontdekte ik dat een therapie met elektrische schokken wordt gebruikt of botuline injecties om de beide kanten van het gezicht weer in balans te brengen.

Gezichtsgymnastiek kwam minder vaak voor, hoewel doctoren in verschillende landen er wel gebruik van maken is dat in Nederland niet zo.

Tenslotte vond ik informatie over manuele therapieën en deze therapieën op het gezicht kunnen worden toegepast

Wat had ik te verliezen erger als het nu was kon het niet worden.

Tot mijn grote verbazing en vreugde waren deze oefeningen zo effectief, dat niet alleen het gezicht herstelde na de verlamming maar ook de asymmetrie vervaagde en het gezicht er jonger uit ging zien.

Ik kan nu vertellen en bevestigen dat ik na mijn verlamming mijn gezicht weer normaal is en ik er jonger en gezonder uit zie en door deze methode er jonger uit blijf zien.

Pas toen ik mijzelf overtuigde van de kracht van deze therapie, besloot ik coach te worden en deze geweldige, effectieve en natuurlijke methode te delen.

Na een lange studie, cursussen en verschillend praktijkervaringen is er een methode ontwikkeld om verbeteringen en de natuurlijke schoonheid zo lang mogelijk te behouden.

Ik heb een aantal zorgvuldige programma’s samengesteld.

Deze oefeningen en programma’s zijn ontwikkeld in samenwerking met de wereld associatie voor beauty waar ik zelf lid van ben en wij eens per jaar bijeen komen om onze vorderingen

En vernieuwingen te bespreken en nieuwe methodes toe te voegen.

Hierdoor verbeter ik constant mijn kwalificaties en analyseer ik de nieuwe methodes.

Wil jij meer weten over mijn programma’s kijk dan even op mijn website of neem contact met mij op

Alle gegeven kan jij op de site vinden.

Diana Varzaite.

Coach van Face Institution

 

Direct aanmelden

 

Allereerst zijn de resultaten van de Face Institution oefeningen veel natuurlijker en dus mooier. Gezichtslijnen worden gecorrigeerd in plaats van dat onderhuids opgevuld wordt met niet-lichaamseigen stoffen. De oefeningen kun je blijven doen waardoor je altijd een betere en jongere look hebt!

De kosten zijn afhankelijk van het programma en de duur van het programma. De kosten vindt je overzichtelijk op de website faceinstitution.nl. Klik hier voor alle programma's.

Wanneer de oefeningen met de juiste frequentie consistent worden gedaan treedt er altijd verbetering op in het gezicht. Je bent dus nooit te oud voor Face Institution.

Op faceinstitution.nl kunt u heel eenvoudig foto's uploaden in uw account en voorzien van commentaar en een datum. Zo kunt u zelf een dagboek bijhouden met bijvoorbeeld foto's gemaakt met uw smartphone.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief van Face Institution